MAJA & MAJA

ŽIVIVA SVOJE SANJE

Zelo radi sva odvetnici, obožujeva svoj poklic. Ampak, kje je smisel vsega, če se človek na neki točki ustavi? ČE NEHA RAZISKOVATI IN SE UČITI? Pravo je področje, ki se vsakodnevno spreminja. Ko že misliš, da nekaj veš in znaš, ugotoviš, da je bila to samovšečna misel, ki te lahko pripelje kvečjemu k nekemu lažnemu občutku varnosti. In kaj je najboljši način, da se nikoli ne nehaš učiti? Da prenašaš znanje

ČE ODMISLITE FIKUS V OZADJU

ZNANJE PRENAŠAVA:

Maja Koršič Potočnik

Maja Koršič Potočnik

Iz moje astrološke karte se da razbrati, da sem izredno praktičen človek. V hipu znam v dani situaciji poiskati rešitev, ki teži k razrešitvi zagate. Druga moja prirojena lastnost pa naj bi bila, da me ne osrečuje, če stvari zadržim zase. Poleg časa, je znanje vrednota, ki jo je najlepše deliti.

Maja Prebil

Maja Prebil

Ne razumem, zakaj bi znanje in izkušnje zadrževala zase. Ker bom naslednjič imela strateško prednost pred konkurenco? Ker bo moje znanje kdorkoli skopiral? Ne, to ni logično… Če znanje zadržuješ zase, ga ne povečuješ. Nihče ne ve, da ga imaš. Če pa ga deliš, širiš tako znanje, kot krog ljudi, ki ga cenijo.